УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Преди да направите поръчка, моля прочетете внимателноусловията за поръчки и доставки.
 
ПОРЪЧКИ
След като при нас постъпи заявка от Вас за поръчка на даден артикул, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточни всички подробности,  относно заявката, ако има такива.

  • Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента.
  • Поръчки, направени след 15.00 ч. се обработват на следващия ден.
  • Срокът на доставка е до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Всички заявки от почивните дни  се обработват в първия работен ден след поръчката.
  • Ако желаете да замените продуктите, те трябва да бъдат върнати в състоянието, в което сте ги получили и в същата опаковка. Разходите по връщането и замяната са за сметка на купувача. ВРЕМЕ ЗА ВРЪЩАНЕ: 14 дни от датата на доставка. Даден продукт може да замените и в някой от нашите магазини.

Ако имате запитвания, можете да се свържете с нас на: sale@jumper.bg или да се обадите на тел: 0889 072 496 по всяко време.


ДОСТАВКИ
Продуктите, които сте избрали да поръчате, ще Ви бъдат доставени с куриерската фирма ЕКОНТ до посочения от Вас адрес. Доставката е приблизително 3,90 лв., ако си вземете поръчката от най-близкия офис на куриерската фирма ЕКОНТ във вашия град. Ако желаете доставка до посочен от вас адрес, цената е около 5,80 лв. Доставката е безплатна до най-близкия за вас офис на куриерска фирма ЕКОНТ за всички поръчки над 100 лв.
 
ЗАПЛАЩАНЕ
Пратката, която Ви изпращаме е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на продукта при получаван. .