Как да изберете зимно палто?

Как да изберете зимно палто?

Красивото зимно палто се завърна на модната сцена и този сезон с още по-голяма сила. То е необходим детайл от женския гардероб не само защото може да ви защити от големите студове навън, но и заради стилния си фасон и кройка. Как обаче да изберем правилното зимно палто, което да е не само актуално, но и да подхожда идеално на вашата фигура?

Цветът има значение

Оттенъкът на всяка една дреха в арсенала ви от нови модни придобивки трябва да бъде не само актуален, но и да ви подхожда идеално. Така например цвят бордо или червено е не само модерен този сезон, но ще направи лицето ви по-свежо. Белите фасони тази зима са също не по-малко актуални, но тук е важно да вземете предвид това, че този оттенък не е практичен, тъй като лесно се цапа. Естествено връхната дреха може да бъде не само еднотонна, но и да има различни рисунки или допълнителни апликации, както и декорации, които да придават на дрехата още по-голямо женско очарование. Избирайки зимни връхни облекла не е важно да се водите само от дадените трендове за сезона, но и да се съобразите с вашите размери, ръст и лични предпочитания. Ако харесвате класиката, тогава можете да се спрете на черните зимни палта или пак на бежовите нюанси.

Материал на зимните връхни дрехи

За най-скъпа материя и до днес се приема кашмира. Палтата изработени от нея са не само изключително женствени, но и ще направят притежателката си да изглежда като за милиони и излязла от кориците на някое модно списание. Освен това, дрехите изработени от тази материя идеално съхраняват топлината, което е изключително важно, когато говорим за избора на зимни дрехи. Недостатъка на тази материя е основно това, че при по-продължително носене се образуват така наречените топченца. Другата популярна материя за изработка на зимни палта е вълната. Тези модели не само, че седят добре, но практически не се износват, ако правилно се грижите за тях. Тук обаче е важно да имате предвид и това, че вълната бива различно качество. Така например, ако на вашата дреха е написано „Wool 100%” то това говори, че тя е изработена от материя с по-ниско качество. Ако обаче на вашите зимно палто видите надписа „Reine Schurwolle”, тогава това означава че то е изработено от най-качествената материя и ще издържи дълго време на всякакви климатични условия. Тази зима също така са много актуални моделите от велур, които изглеждат невероятно женствено и въздушно. Тези модели обаче не топлят много, така че за най-студените зимни дни не са добър избор.

Качество на зимните палта

Както вече сами се досетихте, качеството има значение и тук. Колкото и да е красива една дреха, тя не може да се нарече стилна и красива, ако не е изработена качествено. Все пак едва ли бихте изглеждали като зимна принцеса, ако вашето палто е с криви шевове например. Съветваме ви да се доверявате на доказали се във времето марки, тъй като само така ще сте сигурни, че купувате на 101% качествена вещ. Не на последно място по-важност е фасонът на дрехата. Ако сте по-ниски, тогава ви съветваме да се спрете на моделите до средата на бедрото. Ако обаче сте висока, тогава смело можете да заложите и на по-дългите фасони. Не робувайте на модните тенденции, а носете смело тези дрехи и модели, които ви отиват и ви харесват, за да бъдете истински неотразима зимна принцеса!

Нашите предложения зимни палта и якета, можете да видите Тук!

Автор: admin Публикувано в: МОДА на: 2016-10-29 Видян: 1389