Модни тенденции зима 2016-2017

Модни тенденции зима 2016-2017

Погрешно схващане е, че зимата жената не може да изглежда приказно и най-вече елегантно. Модата е за смелите жени, които не само следват тенденциите, но и имат свой личен моден почерк, затова днес сме решили да ви запознаем с новите модни заповеди на тази зима.

Многослойност – новия моден тренд

Едни от най-големите модни къщи в света като Valentino, Gucci и Rodarte наложиха тази мода. Имайте предвид обаче, че с този тренд трябва да сте особено внимателни, защото той може да прибави обем към формите ви. Ако сте по-стройни и елегантни, тогава няма никакъв шанс да сгрешите и да се превърнете в новата модна катастрофа, но ако имате по-големи размери, тогава не ви съветваме да залагате на тези зимни палта.

Бялото –новиая горещ тренд тази зима

И макар, че този цвят не е от най-практичните, той заслужава нашето внимание и тази зима. Имайте предвид обаче това, че по-светлите нюанси визуално добавят обем. Ето защо ви съветваме, ако сте по-голям размер, тогава задължително да изберете вталените модели зимни палта и якета, при които талията е по-висока, а коланът е в контрастен цвят. Така ще издължите визуално фигурата ви и ще изглеждате не само модерно, но и безумно женствено.

Принтове на цветя

Погрешно схващане е, че зимата трябва да сте облечени само с мрачни нюанси и този тренд е поредното доказателство на това. Днес можете да срещнете множетсво блузки, пуловери, зимни палта и дори дънки с мотиви на цветя. Определено те ще добавят много настроение във вашия гардероб, но и тук трябва да сте внимателни. Съветваме ви само една от дрехите ви да бъде с този принт във вашия образ.

Геометрични форми

Вечната класика в лицето на райетата няма да слезе от модния подиум и тази зима. Така например можете да заложите на зимни палта с този принт. Ако искате визуално да намалите формите си, тогава е по-добре линиите да са вертикални, а не хоризонтални. Ако сте по-смела жена и обичате експериментите, тогава можете да се спрете и на далеч по-екстравагантни геометрични мотиви на дрехите ви.

Стил овърсайз

И този фасон ще е не по-малко актуален тази зима, като той най-ясно се забелязва при пуловерите, зимните палта и якета. Важно е обаче всяка една модна принцеса да помни това, че ако сте избрали връхна дреха с тази кройка, тогава задължително долната част на образа ви трябва да е по-стегната. Можете например да заложите на актуалните и тази зима дънки скини.

Спортен шик

Спортния стил е отново на мода, като тази зима можете да видите изключително смели комбинации по модните подиуми, като например спортно яке и панталон с класическа кройка. При съчетаването на подобни модели зимни дрехи трябва да сте не само много внимателна, но и да умеете да комбинирате правилно и хармонично дрехите, които на пръв поглед изглеждат съвсем различни.

Дънковите дрехи – вечната класика

Избирайки дънките и като цяло дънковото облекло, няма никакъв шанс да сгрешиш. И в това няма нищо странно, защото именно този материал може смело да се нарече крал на модата. Дизайнерите обаче и тази зима са успели да ни изненадат с различни смели модели на пуловери, комбиниращи вълна и дънкови мотиви.

Модата се мени всеки сезон и трудно някой би ви дал точната рецепта как да изглеждате стилно, елегантно и женствено. Всичко е въпрос на лично виждане и усещане на нещата. Единственото важно е да умеете правилно да комбинирате всяка една дреха, а това си е цяла наука. Пожелаваме ви вълнуващи и незабравими модни приключени и тази зима!

Автор: admin Публикувано в: МОДА на: 2016-10-30 Видян: 1563