Какви ще са тенденциите при зимните чанти?

Какви ще са тенденциите при зимните чанти?

Всяка зима дамите са поставени пред дилемата, на какви зимни чанти и дрехи да заложат – на по-лаконичните или на по-сочните модели. За да ви улесним максимално, днес сме решили да направим едно модно приключение и да разгледаме, какви ще са основните тенденции при чантите тази зима, а на дамските дрехи ще обърнем повече внимание в някоя друга публикация..

  1. Зимни чанти с дръжки през рамо

Днес този фасон е представен в най-различни размери и оттенъци, започвайки от малките и стигайки до по-големите зимни чанти. Те са особено практични именно защото са удобни за носене, а и лесно могат да се съчетават с различните стилове в облеклото. Ако водите активен начин на живот, тогава подобен модел ще е особено актуален за вас.

  1. Класически чанти в свободен стил

Квадратните и правоъгълни форми преобладават този сезон на модния подиум, което прави актуалните зимни чанти особено вместителни. В колекциите на световните марки можете да видите доста интересни класически варианти от кожа и други материали.

  1. Двойни чанти

Една чанта никога не стига на модните принцеси, затова дизайнерите тази година са измислите интересно предложение. Така например ще са актуални дизайните, които съчетават в себе си две чанти. Това може да е модел, към който е прикрепена втора по-малка чанта в същия цвят и фасон, както и други интересно фасони.

  1. Пухени зимни чанти

Всяка зима можем да срещнем такива модели в актуалните колекции на модните гурута, но днес особено силно се залага на този тренд. Важното тук е да не прекалявате и ако сте решили да заложите на подобна пухена чанта, тогава само тя да е в този стил, за да не се превърнете в пухената принцеса.

  1. Зимни чанти с животински мотиви

Зимата 2016-2017 ще е особено плодородна откъм модни придобивки с по-екстравагантен характер. На модната арена този сезон излизат и така любимите за много жени чанти с животински мотиви. Важното е, ако сте любителка на този тренд да не прекалявате и да заложите само на чанта с този мотив.

  1. Раниците – новия моден тренд

Раниците са на пика на модата тази зима и това ще продължава поне още два сезона според модните гурута. Те са не само практични, но и невероятно красиви. Погрешно е схващането, че раниците са само за малките момиченца, защото все пак детските и моделите за възрастни се отличават. Опитате ли веднъж да носите раница, никога няма да се откажете от нея. Моделите, които са представени тази зима в модните колекции са безумно свежи, сочни и ярки.

Модата е относително понятие и е особено важно не сляпо да следвате модните тенденции при дамските дрехи, а да се откроявате сред тълпата със своя индивидуален моден почерк. Разнообразието от модели чанти и дрехи на пазара днес е огромно, така че с лекота ще можете да намерите именно своята единствена и неповторима зимна чанта, в която да се влюбите от пръв поглед!

Тъй като всяка дамска чанта е неразделна част от цялостната визия на жената, то отделете секунта и прегледате секцията ни с дрехи за дамите. Това можете да направите точн Тук!

Автор: admin Публикувано в: МОДА на: 2016-11-01 Видян: 1076