Какви обувки ще са актуални тази зима при дамите?

Какви обувки ще са актуални тази зима при дамите?

Преди да започнете да планирате вашите зимни дамски дрехи, трябва да обърнете особено внимание на това кои ще са актуалните модели обувки този сезон и ще станат задължителен елемент от вашата зимна визия. В колекциите на световните дизайнери са представени множество модели дрехи, които са в стила на 80-те и 90-те години, а също така и такива във футористичен стил. Днес сме решили да разграничим основните модни направление при зимните обувки, които този сезон ще са на ръба на модната вълна.

  1. Остри носове

Този тренд се явява неотменна част от основните тенденции тази зима 2016-2017 и това не е никак странно. Подобни модели зимни обувки изглеждат особено нежно и женствено, както и ще се превърнат в достойно допълнение на всеки един стил.

  1. Големи катарами и акценти

Тази мода не е по-малко актуална и би се харесала на почитателките на по-грубите образи. Тенденцията може смело да заеме едно от челните места в класацията на трендове този сезон. Съветваме ви да избирате такива модели зимни обувки като допълнение към по-елегантния и женствен стил. Подобен контраст е изключително красив и нежен, а също така е и изключително актуален.

  1. Масивни обувки в готически стил

По-късите модели боти в рок стил или готика могат да бъдат забелязани на много от модните дефилета този сезон. Така например в колекциите на Alexander Wang могат да бъдат видени модели, които са не само в този стил, но и са с изключително контрастни и сочни цветове. Такива комбинации разбира се са подходящи само за любителките на модните експерименти, които не се боят да експериментират с визията си.

  1. Тотална кожа

Въпреки че този тренд започна да се забелязва още миналата година, днес той е вече на пика на модната вълна.  Кожените зимни обувки със заострени или леко закръглени носове са новия тренд този сезон. Често дизайнерите добавят и някакви интересни акценти, за да бъде модела още по-свеж и интересен. Други фасони пък са изиграни по-скоро в лаконичен стил, а именно за любителките на по-строгите модели.

  1. Велурени зимни обувки

Независимо от цвета на зимните обувки, велурените модели се явяват едни от най-обичаните от жените във всеки един моден сезон. Ако сте почитателка на този тренд, тогава тази зима ще е особено плодородна за вас, защото почти всички дизайнери са включили подобни модели в колекциите си.

  1. Обсипани с блясък

В този сезон блясъка ще се появи не само на дрехите, но и на актуалните зимни обувки. Великолепните боти или ботуши с различни по-ярки детайли и елементи ще са особено актуални, въпреки че този мини тренд трудно би могъл да измести основните тенденции при дамската мода и тази зима.

  1. Игра с платформите

Дамите почитателки на екстравагантния стил и по-смелите образи ще са особено щастливи тази зима, защото ще са актуални не само масивните зимно обувки, но и тези с доста интересни платформи, които просто ще приковават вниманието на околните върху тях.

  1. Ботуши до коляното

Модните гурута и специалистите по дамски облекла, не са забравили и за любителките на по-семплите модели зимни обувки. Така например този сезон ще забележим и един друг тренд, а именно лаконичните ботуши до коляното ще превземат модните подиуми. Те са подходящи почти за всеки повод, а и добавят към всеки образ особено нотка на женственост и елегантност.

И помнете, никога не трябва да следвате сляпо модните тенденции, защото на първо място трябва да се водите от своите лични модни предпочитани. Също, никога не забравяйте, че добрите обувки са неразделна част от цялостната визия на жената - правилните обувки, с правилните дамски дрехи.Тази зима дизайнерите са се постарали на максимум, за да може всяка една дама да намери именно тези зимни обувки, за които е мечтала.

Дамите могат да намерят голямо разнообразие от дамски дрехи, с които могат да съчетаят своите прекрасни обувки точно Тук.

Автор: admin Публикувано в: МОДА на: 2016-11-03 Видян: 1047