Модна катастрофа или как да не съчетавате вашите дамски дрехи

Модна катастрофа или как да не съчетавате вашите дамски дрехи

Даже и най-стилните дами не са застраховани от грешки при избора на аутфит, въпреки че малките грешки могат да останат скрити и да не се хвърлят на очи. Съществуват обаче модни катастрофи в облеклото на жените, които просто не е възможно да не бъдат забелязани и именно затова всяка една почитателка на модата трябва никога да не допуска тези грешки.

И така, ето и 7-те най-големи модни недоразумения, които могат да бъдат допуснати без значение от сезона!

  1. Не показвайте прекалено много плът – да сте женствена и привлекателна не означава, че трябва да сте почти съблечена. Оставете място и за въображението на мъжете и просто загатнете за красотата си и нежните извивки на фигурата. Така например, ако сте заложили на къса мини пола, тогава горната дреха трябва максимално да скрива всичко. Обратното също важи, тоест ако сте избрали топ с голямо деколте, тогава го комбинирайте с дънки. Така ще изглеждате много по-модерно с подобен аутфит, отколкото с прозрачна рокля.
  2. Още една нелепа грешка в облеклото – екстремалните съчетания. Модата е създадена, за да експериментирате и да се забавлявате. Отдавна отмина времето, когато трябваше задължително вашите обувки да се съчетават с чантата. Напротив, днес това е антитренд, затова бъдете изобретателни и измисляйте свои лични модни съчетания. Днес е много актуално да комбинира романтичния и casual стил, така че се освободете от задръжките и започнете да експериментирате още днес!
  3. Не по-малка грешка е да съчетаете множество еднотипни мотиви в облеклото. Често обаче жените грешат с това и например решават, че изцяло трябва да заложат на животинските мотиви. Да, сега те са на мода, но никой никога не е казвал, че трябва цялата да сте облечена по този начин. Друго неписано правило, което винаги трябва да спазвате е че ако горната част на тоалета ви е в ярки цветове, тогава долната задължително трябва да бъде в по-сдържани нюанси.
  4. Долното бельото никога не бива да е на показ и точно затова то се казва „долно”, защото трябва да е скрито! Кажете не на изрязаните модели, които след като се наведете и излизат от дънките ви, а още по-добре забравете за панталоните със супер ниска талия. Те не само, че са демоде, но и са вредни за здравето.
  5. Друга разпространена грешка в аутфита на жените е изобилието на аксесоари. Този моден трик не само, че ще развали дори и най-красивата визия, но и ще заприличате на истинска новогодишна елха. Именно затова ви съветваме внимателно да избирате аксесоарите към облеклото ви и ако сте заложили на по-смела визия, тогава е по-добре да изберете нежно колие или пък обеци.
  6. Не по-малка голяма грешка са етикетките на обувките. Дори и най-големите модни принцеси понякога грешат с това. В бързината да обуят новите обувки, жените често забравят да махнат етикета с цената от подошвата, а това изглежда много грубо и в никакъв случай не е красиво.
  7. Оставете пижамите за вкъщи! Даже ако просто отивате до магазина до вас или пък до закусвалнята, направете малко усилие над себе си. Кой знае, може именно днес да срещнете любовта на живота си!

Надяваме се съветите по-горе да са ви полезни. Винаги можете да ги приложите на практика с някои от нашите предложения дамски дрехи на jumper.bg

Автор: admin Публикувано в: КРАСОТА на: 2016-11-07 Видян: 1231