Никога не носете дамско палто и спортни панталони

Никога не носете дамско палто и спортни панталони

Неписаните модни правила са изключително много, но за съжаление не всички ги спазват и често се превръщат в модно недоразумение на деня. Днес модните стилове са толкова много и затова в стремежа си много жени допускат фатални грешки, които в никакъв случай не украсят фигурата им, а само я деформират.

Тази година дори така актуалния стил casual започна да се измества от новото модно направление с името нормкор. Казано с простичък език това е модна безвкусица, тоест обличате това, което искате без значение дали се съчетават нещата или не. Това разбира се е само привидно, тъй като това модно течение може да се опише още и като съвременна унисекс мода, в която нейните почитатели съчетават неутралните дрехи като например тениски, джинси, кецове, жилетки и така нататък. Този стил засега се следва основно от богаташите и е наистина трудно да бъде овладян, тъй като цялата концепция на стила нормкор изглежда някак антифешън.

Именно когато на модния подиум се появи нов стил, тогава и модните недоразумения са най-много. В стремежа си жените да следват модата те допускат много грешки. Съчетанието на палто от естествени материи и спортни панталони може да ви звучи добре и в главата ви да изглежда фешън, но в действителност това може да се сравни с това да обуете чорапи и сандали. Ако не искате да изглеждате нелепо, по-добре не съчетавайте тези дрехи в един аутфит. Запомнете, че едно е да се обличате в стил casual или normalcor и съсвем друго е да съчетавате дрехите, които никога не са били модерни заедно. Ето и част от тези антитренд влияния:

 1. Тъмни високи ботуши и светла рокля
 2. Тренч и мини пола
 3. Пола до пода в съчетание с трикотажни дрехи
 4. Ботуши над коляното и мини пола
 5. Палто и обувки UGG
 6. Клин и плетена пола
 7. Червени обувки и червена пола
 8. Вратовръзка и брошка
 9. Чоропогащник и отворени обувки
 10. Обувки UGG и спортен панталон
 11. Класически жакет и шорти
 12. Палто и спорен панталон

В желание си да изглеждат модерно много жени допускат поне 5 от тези 12 нелепи модни грешки. Истината е, че трябва да подбирате старателно гардероба си и да съчетавате внимателно дрехите и аксесоари, за които сте сигурни че ще изглеждат добре заедно. Съветваме ви също така, да си запишете тези 12 модни правила и да си ги закачите на гардероба, за да може следващият път, когато ви се поиска да съчетаете тези дрехи в една модна комбинация да се сетите, че е по-добре да не го правите.

Нашите великолепни предложения дамски якета и палта, можете да откриете точно на Този адрес!

Автор: admin Публикувано в: КРАСОТА на: 2016-11-10 Видян: 2157