Какви вечерни рокли ще са модерни тази зима?

Какви вечерни рокли ще са модерни тази зима?

С приближаването на новогодишните празници, жените все повече започват да се замислят затова, на какви вечерни рокли да заложат.Дизайнерите предлагат множество различни решения, така че всяка една модна кралица да намерите своята идеална визия за новогодишната нощ. Подиумите са украсени с истински творения на елегантността  и женствеността. С подобни рокли ще се отличите не само с идеалния си моден почерк, но и с грацията на истина модна принцеса.

Фасони на празничните рокли

Повечето модели, които ще видите са дълги и ефирни. Актуални тази зима ще са не само тесни кройки, които облягат силуета, но и тези с А-образен фасон. Изключително красиви са моделите, които са по-къси в предната част и по-дълги отзад. Много жени избират да заложат именно на такива по-смели кройки, които подчертават особено нежно красотата на фигурата на една жена. Избирайки такива вечерни рокли, вие не само ще изглеждате елегантно, но и ще си заслужите почетния медал за кралица на вечерта.

Можете също така да изберете фасоните, които имат цепка от едната страна. Те са не малко по-актуален модел тази зима. Към топ трендовете можем да причислим също така и празничните рокли, които имат шлейф. Обикновено той се изработва от някаква много ефирна и нежна материя. Модата винаги се е отличавала със своя широк диапазон на стилове, така че никоя дама няма да остане ощетена. Както се казва, за всеки вкус ще се намери именно този модел рокля, в която да е влюбите от пръв поглед.

Материи на новогодишните модели

Не само фасоните тази зима ще ни радват със своето многообразие, а също така и материалите, от които са изработени вечерните рокли. Основен тренд този сезон ще са по-ефирните, леки и дори прозрачни материи. Актуални ще бъдат също така моделите от шифон и коприна, които изглеждат невероятно женствено и приказно. Ако искате да добавите и нотка екстравагантност към образ си, но ви е трудно да се решите на по-смели модни експерименти, тогава можете да заложите на вечерните аксесоари, като например някоя брошка или по-масивно колие. Мрежата и дантелата също е на пика на модната вълна и е сред топ трендовете тази зима, както във  вечерните, така и в ежедневните колекции на дизайнерите. За любителките на по-бляскавите и смели образи, модните гурута ни предлагат вечерни рокли с изобилие от пайети.

Изобилие от цветове

Не само модела и материите са важни, но и цветовите решения. Ако обичате модните експерименти, тогава можете да изберете вечерна рокля за новогодишната нощ в по-свежи, ярки и сочни цветове. В случай обаче, че сте почитателка на по-сдържаните нюанси, тогава можете да заложите на лаконичните отблясъци в роклята.

ТОП цветове при роклите тази зима:

  1. Бежовите;
  2. Лилавите;
  3. Червените;
  4. Сините;
  5. Белите;

Колкото и модерна да е една рокли, тя не би ви украсила в пълния си блясък, ако не се чувствате като в свои води с дадения модел. Ето защо е важно да се водите не само сляпо от модните тенденции, но и да се прислушвате към вътрешния ви модел глас, който ще ви подскаже именно на какъв фасон да заложите в новогодишната нощ!

Предложенията рокли на jumper.bg, можете да видите точно Тук!

Автор: admin Публикувано в: МОДА на: 2016-11-15 Видян: 1419