С какви дамски дрехи да носим високите ботуши?

С какви дамски дрехи да носим високите ботуши?

Модата не е точна наука и понякога е трудно да съчетавате вашите дамски дрехи и обувки в един цялостен образ. Особено сложна става ситуацията с високите ботуши над коляното, защото ако не ги комбинирате правилно и хармонично, рискувате визията ви да е вулгарна и пошла. На модните подиуми тези обувки все по-често триумфират с пълна сила и затова сме решили днес да ви дадем няколко модни съвета как точно да ги съчетавате правилно с другите дамски дрехи от гардероба ви.

Ботуши над коляното в комбинация с пола или рокля

Ако решите да заложите на тази комбинация, тогава забравете за мини моделите, защото така със сигурност няма да изглеждате елегантно. Тази визия не е подходяща за стилна жена, която иска да се отличи с отличен моден почерк. Перфектно решение са роклите с права кройка, които добавят нотка на строгост към цялостната визия.

Ботуши над коляното със скини дънки

Тази комбинация също е доста печеливша и е удобна за жените, които водят по-забързано ежедневие. Така ще изглеждате едновременно стилно и женствено, а в същото време ще се чувствате като в свои води, защото ще ви е комфортно. Можете да добавите към визията и едно по-строго палто. Ако времето е по-топло, тогава можете да съчетаете обувките  с интересен пуловер или пък сако.

Комбинация с тренч или парка

Якетата Парка тази година са на върха на модната вълна, така че смело можете да изберете тях за връхна дреха и да ги съчетаете с вашите любими ботуши над коляното. Съветваме ви модела на обувките да е на ниско, тъй като този вид връхни дрехи спадат към по-спортния или милитъри стил и така комбинацията ще е най-удачна.

Тази зима не по-малко актуални ще са и ботушите от велур, които са любими на много от жените и затова ще можете да разгърнете модното си въображение с пълна сила, създавайки интересни и различни образи за вашето ежедневие. Ако обичате по-смелите визии, тогава можете да заложите на ботушките с по-сочни и ярки цветове. Тази зима има, с какво да ви изненада в това отношение. Любителките на по-строгите нюанси също няма да са ощетени, защото дизайнерите на ботуши над коляното от велур са по-мислили и за вас. Сред колекциите им ще намерите множество фасони в по-спокойни и сдържани цветове.

И не на последно място по-важност, искаме да споменем и това, какво никога не бива да комбинирате с този вид зимни обувки, ако не искате да се превърнете в поредното модно разочарование.

  • С чорапогащници в телесен цвят или с мрежести модели;
  • С блузи или рокли с прекалено дълбоко деколте;
  • С много къси модели поли;

Както казахме и в началото, модата е относително понятие, но все пак е добре да спазвате някои неписани закони или така наречените антитрендове. Колкото и да ви се иска, няма как да комбинирате в един образ заедно с ботуши над коляното и прекалено къса пола, както и да добавите дамска блуза с изрязано деколте. Дори и самите дамски дрехи да са модерни само по себе си поотделно, в един образ те ще изглеждат вулгарно. Старайте се да спазвате тези малки модни закони и да съчетавате този модел зимни обувки с гореизброените дрехи, за да можете да блеснете в тълпата с красивата си и модерна визия.

Предложенията на ДЖЪМПЕР за дамите можете да намерите на тази страница!

Автор: admin Публикувано в: на: 2016-11-23 Видян: 2250