Jumper

Фирма „Джъмпер” ЕООД е създадена през 2003 година. Тя продължава дейността на фирма ЕТ „Крум Тодоров-Тони”, създадена през 2000 година. Основният предмет на дейност на фирма „Джъмпер” ЕООД е търговия и производство на спортни облекла. Благодарение на своя млад и амбициозен колектив фирмата бързо успява да се наложи като една от водещите на българския пазар в този бранш.

 Продуктите на Jumper се отличават със стилен, модерен дизайн и висококачествена изработка. С нестандартните си идеи създава голямо разнообразие от спортни облекла и успява да спечели доверието на своите клиенти. В резултат на усърдния труд на служителите си фирмата излиза и на чуждите пазари - от 2004 година разполага с официални дистрибутори в Сърбия, Македония, Румъния, Черна гора, Босна и Херцеговина, Косово, Албания и Хърватска. Носителка е на наградата „Златен лъв” в бранш спортни стоки на Национално търговско изложение „Произведено в България” за 2005, 2006, 2007 и 2008г.

През 2007 година фирмата разширява дейноста си, насочвайки се към производство на различни специализирани спортни екипировки. За кратък период от време отбори като ПФК „Миньор”-Перник, ОФК „Миньор”-Раднево, ФК „Ботев”-Криводол, ФК„Ком-Миньор”-Берковица, ФК „Ботев”-Враца, ДЮШ „Берое”-Ст.Загора, ФК „Сливнишки герой”, ФК „Витоша”-Бистрица, БФВ-всички волейболни съдии, ВК „Марица”-Пловдив, ДЮШ „Локомотив”-София, Национален отбор на България по джудо, Национален отбор на България по таекуондо, СК по гимнастика „ЦСКА”, БК „Септември”-София, БК „София” и много други, залагат на спортните облекла с марка Jumper. Фирмата постоянно се усъвършенства и успява да бъде в течение със световните модни тенденции.

Ред:
Покажи:

Спортно долнище от памук, полиестер и еластан

Мъжко спортно долнище - произведено от 70% памук - 20% полиестер - 10% еластан. .....

4
30,00 лв

Спортно долнище тип потури

Мъжко спортно долнище(тип потури) - произведено от 100% памук. .....

4
30,00 лв

ЧЕРНА ДАМСКА ТУНИКА С ДЪЛЪГ РЪКАВ "JR"

Модерна дамска туника с дълъг ръкав. Цвят: Черен. Състав: 80% полиестер, 20% вискоза. .....

5
32,00 лв